Bananfluer.net

Bli kvitt bananfluer!

Bananfluer er noen av de mest uønskede skadedyrene du kan få i hjemmet ditt men heldigvis noen av de som gjør minst skade hvis man ser bort i fra irritasjonsfaktoren. Når man løfter opp noen matrester stiger det nærmest en sky av disse bitte små plagsomme bananfluene opp før de finner et nytt sted å legge seg ned igjen i løpet av få minutter.

 

Bananfluer formerer seg i et imponerende tempo så dersom du ikke har en gjennomtenkt strategi for å bli kvitt bananfluene kan du ofte oppleve at bestanden øker i en periode du aktivt kjemper imot dem. Her kommer det viktigste middelet i kampen mot bananfluer, nemlig det å fjerne stedene de finner næring og legger egg. Bananfluer har kort levetid og dersom du gjør en god jobb her vil problemet med bananfluene løse seg selv etter en stund. Men selvfølgelig ønsker du ikke å sitte stille og vente på at bananfluene skal dø av alderdom. Du får selvsagt mange gode tips på dette nettstedet om bananfluer om både det å stoppe formeringen samt det å fange/ drepe de bananfluene som allerede er klekket.

 

Husk at bananfluene selvfølgelig har fått sitt navn av en årsak. Første bud er med andre ord å rydde opp i gamle halvråtne bananer og fjerne søppel med gamle bananskall. 

 


Copyrighted content. All Rights Reserved.